Матрикс Академија и тренинг центар

Курсеви По математика и програмирање

Матрикс академијата и тренинг центарот нуди голем избор на квалитетни едукативни програми со најсовремени методи од областа на математиката и информатиката. Подобри ги своите познавања, унапреди го твоето знаење и олесни си го животот. 

Аплицирај сега

Matrix курсеви


Основно и средно

Курсевите за основно се по најновата Cambridge програма.

Технички факултети

Курсевите за техничките факултети се според наставните програми на: ФИНКИ, Машински, Градежен и Архитектонски факултет.

Останати факултети

Курсевите за Педагошкиот и Земјоделскиот факултет се според наставните програми на соодветните факултети. 

Програмирање

Курсеви за изучување на програмските јазици C, C++ и Java кои се дел од основните предмети по програмирање на повеќето факултети. 

Аплицирај


Контакт


Адреса:
Волгоградска 17 5/2, 1000 Скопје

Телефон:
078 414 159

Е-маил:
contact@matrixacademy.mk